12/12/2010 ΠΑΝΑΙΓΕΙΡΑΤΙΚΟΣ - ΜΕΙΚΤΗ ΣΕΦ 1-0

"Γήπεδο 4"

Σπουδαία νίκη με σκορ 1-0 σημείωσε ο Παναιγειρατικός στο "Γήπεδο 4" του Ελαιώνα με αντίπαλο τη σκληροτράχυλη Μεικτή ΣΕΦ, για ακόμη μία φορά κάτω από ασταμάτητη βροχή.
Ο Παναιγειρατικός δημιούργησε σωρεία ευκαιριών για να έρθει το γκολ στα μέσα του α' ημιχρόνου, το οποίο πέτυχε ο Ζαχαρίας Σαραντουλάκης όταν εκμεταλλεύτηκε το "τσαφ" ενός αμυντικού της Μεικτής και τελείωσε υποδειγματικά τη φάση, ανοίγοντας το σκορ και δίνοντας προβάδισμα στους "Φρουρούς της Αχαΐας". Με κύριο συστατικό την πολύ καλή αμυντική λειτουργία, η οποία ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο με την είσοδο του Δημήτρη Μάντζου, ο Παναιγειρατικός κατάφερε να κρατήσει το 1-0 μέχρι και τη λήξη του α' ημιχρόνου.
Ο Παναιγειρατικός προσπάθησε να κυνηγήσει το δεύτερο γκολ με την έναρξη του β' μέρους ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη παρόλο που κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές απειλητικές καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Η υπεροχή των ποδοσφαιριστών του Παναιγειρατικού έναντι εκείνων της Μεικτής ΣΕΦ στο ψηλό παιχνίδι όσο και οι καθοριστικές επεμβάσεις του Διονύση Μάντζου, με κορυφαία εκείνη στο τελευταίο σουτ των Πειραιωτών όπου ο Πατρινός τερματοφύλακας έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ, το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι και το τέλος με αποτέλεσμα ο Παναιγειρατικός να πάρει μία μεγάλη νίκη σε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν.

Η σύνθεση του ΑΟΠ: Διονύσης Μάντζος, Γιάννης Λάμπρου, Κώστας Πάτσης, Γιώργος Ντοάς, Δημήτρης Τσιμπούρης, Ζαχαρίας Σαραντουλάκης, Θανάσης Θωμάς, Δημήτρης Μοτσάκος, Λουκάς Λαζαρίδης, Δημήτρης Μάντζος, Πέτρος Παπανικολάου, Μάριος Μάντζος.