04/04/2009 ΠΑΝΑΙΓΕΙΡΑΤΙΚΟΣ - ΜΕΙΚΤΗ ΣΕΦ 2-3

"Γήπεδο 3"

Η ήττα του ΑΟΠ με 3-2 εκείνο το βράδυ από τη θεωρητικά κατώτερη Μεικτή ΣΕΦ παίρνει από τα χέρια των Αχαιών το «χρυσό» προβάδισμα για την τετράδα και τους ρίχνει στο «καναβάτσο» δύο μόλις στροφές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Δεν θέλησαν και δεν μπόρεσαν οι «μελανόλευκοι», δεν βοήθησε και η τύχη, και το δράμα ολοκληρώθηκε με την πλέον οδυνηρή κατάληξη για τους Αιγειράτες.
Ο Παναιγειρατικός βρίσκεται νωρίς πίσω στο σκορ μετά από λάθος συνεννόηση του Διονύση Μάντζου και του Γιώργο Ντοά που δίνει το "ελεύθερο" στον φορ της ΣΕΦ να γράψει το 0-1 για να ισοφαρίσει λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Φίλιππος Κρεκούκιας σε 1-1, δίνοντας ελπίδες στον Παναιγειρατικό για αλλαγή του σκηνικού.
Ωστόσο, ο έλεγχος του αγώνα πέρασε εξ ολοκλήρου στα χέρια της Μεικτής ΣΕΦ στο β' μέρος και με μία έξυπνη κομπίνα σε φάουλ κι ένα αυτογκόλ από τον Γιώργο Ντοά έφερε το σκορ στο 1-3. Το όμορφο γκολ του Γιώργου Ντοά στην εκπνοή του αγώνα, με δυνατό σουτ στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας, «εξορθολόγισε» το σκορ σε 2-3, δίνοντας όμως μόνο «παρηγοριά στον άρρωστο» ΑΟΠ.

Η σύνθεση του ΑΟΠ: Διονύσης Μάντζος, Γιώργος Ντοάς, Χάρης Πλούμης, Ζαχαρίας Σαραντουλάκης, Πέτρος Παπανικολάου, Δημήτρης Μάντζος, Φίλιππος Κρεκούκιας, Λουκάς Λαζαρίδης και Γιάννης Λάμπρου.