6/12/2008 ΠΑΝΑΙΓΕΙΡΑΤΙΚΟΣ-ΜΕΙΚΤΗ ΣΕΦ 5-2

"Γήπεδο 1"

Στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του περσινού Πρωταθλήματος ο Παναιγειρατικός σκόρπισε στους "πέντε ανέμους" τη Μεικτή ΣΕΦ, στην πρώτη συνάντηση των δύο αντιπάλων στην Ιστορία. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ανδρέας Καραμπάσης άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ για να ακολουθήσει σωρεία ευκαιριών μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, εκ των οποίων δύο κατέληξαν σε γκολ με το Φίλιππο Κρεκούκια και το Δημήτρη Μοτσάκο να ανεβάζουν το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ το γκολ των Φαληριωτών στο τελευταίο λεπτό του α' μέρους και η μείωση του σκορ σε 3-1 έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
Ο Παναιγειρατικός συνέχισε και στο β' ημίχρονο να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, κρατώντας μακριά από την εστία του τους επιθετικούς της Μεικτής. Το 4-1 επιτεύχθηκε στη συνέχεια με κοντινό σουτ του Λαζαρίδη ύστερα από όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Τσιμπούρη. Ως το σημείο εκείνο ο Διονύσης Μάντζος είχε επιστρατεύσει τα αντανακλαστικά του ουκ ολίγες φορές σε κλασικές ευκαιρίες της Μεικτής, αποσοβώντας τα χειρότερα για την ομάδα του. Δεν έγινε ωστόσο το ίδιο όταν, μετά από ολιγωρία των αμυντικών του Παναιγειρατικού, έγινε το 4-2 με αυτή να είναι η τελευταία "λέξη" των "γαλάζιων" στο ματς, καθώς η επιθετική πρωτοβουλία του ΑΟΠ συνεχίστηκε μέχρι τη λήξη του αγώνα, με αποτέλεσμα οι πολλές ευκαιρίες να οδηγήσουν "μοιραία" στο τελικό 5-2 με ευθύβολο σουτ εκτός περιοχής του Τσιμπούρη.

Η σύνθεση του ΑΟΠ: Διονύσης Μάντζος, Γιώργος Ντοάς, Χάρης Πλούμης, Γιάννης Λάμπρου, Δημήτρης Μάντζος, Δημήτρης Τσιμπούρης, Ανδρέας Καραμπάσης, Φίλιππος Κρεκούκιας, Ζαχαρίας Σαραντουλάκης, Δημήτρης Μοτσάκος, Λουκάς Λαζαρίδης, Μάριος Μάντζος και Φαίδων Πατερομιχελάκης.